In dit profiel vindt u uitgebreide informatie over coach Susan. Zo kunt u lezen met welke mensen Susan voornamelijk werkt en wat haar manier van coachen is. Ook vindt u hier hoe anderen over Susan denken en wat haar achtergrond is. U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met Susan »

coaching den haagJe kunt bij mij terecht met vragen over
Als je coaching zoekt, heb je vaak veel vragen en weinig antwoorden. Ik help je om die vragen helder en concreet te maken en alles weer duidelijk en overzichtelijk op een rijtje te krijgen. De antwoorden komen dan meestal vanzelf.  Je kunt denken aan vragen als:

  • Ik heb het idee dat ik op mijn werk niet meer op de goede plek zit, maar weet niet wat ik anders zou moeten doen
  • Ik heb persoonlijke problemen en zou graag tijdelijk een klankbord willen
  •  Ik heb de laatste tijd last van stressklachten en heb het gevoel dat ik er zelf niet meer uitkom
  • Bij functioneringsgesprekken krijg ik telkens te horen dat ik iets moet veranderen maar weet niet hoe ik dat moet aanpakken
  • Ik ben onzeker en wil leren mijn grenzen aan te geven
  • Ik zou mijn werk en privéleven wat beter willen kunnen organiseren
  • Ik voel me uit balans
  • Ik ben pas begonnen in een leidinggevende functie maar het valt me erg zwaar
  • Ik heb wat praktische hulp en tips nodig bij het solliciteren

Voor wie ?
Ik heb gewerkt met mensen van elk niveau en alle mogelijke achtergronden, dus in principe is iedereen bij mij welkom. De meeste ervaring heb ik met mensen in de sectoren onderwijs, overheid, welzijn en cultuur. Recente opdrachtgevers zijn: Ministerie van Justitie en Veiligheid, politie Rijnmond, Gemeente Leiden en de NIBC bank. Daarnaast heb ik vele particuliere klanten gehad.

Zo werk ik
Ik maak gebruik van verschillende werkwijzen en kies daaruit een combinatie die het beste bij jouw vraag en situatie past, of die soms zelfs het beste bij het moment past. Ik heb in de loop van de jaren een schat aan “tools” verzameld en maak onder andere gebruik van oplossingsgericht coachen, RET, biografie of elementen uit mindfulness. Daarnaast heb ik verschillende vragenlijsten en tests tot mijn beschikking.

Als coach ben ik concreet, praktisch en resultaatgericht. Maar ook vriendelijk, geduldig, intuitief en meelevend. Ik hecht veel waarde aan eigenheid, echtheid, onafhankelijkheid en zelfsturing. De meeste mensen zijn uitstekend in staat om hun eigen keuzes te maken, ook al lijkt het soms even niet zo.

Anderen over Susan

“Tijdens het traject heb ik Susan als een zeer professioneel, hulpvaardig en ruimdenkend persoon leren kennen. Ze is een belangrijke hulp geweest bij de oprichting van mijn onderneming.”

“Susan is een professional in haar vakgebied en is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is gedreven, betrouwbaar, sociaal en weet mensen op een prettige en rustige manier te coachen en te begeleiden. Ze is een kei in haar vak.”

“Susan is een veelzijdige coach met steeds nieuwe verrassende invalshoeken. Ze kan zich heel goed inleven in mensen en vanuit een innerlijk beeld mooi weergeven wat ze bij de ander ziet.”

“Een betrouwbare en toegewijde coach.”

“Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren. Susan is professioneel en heeft me doen inzien dat ik vooral moet doen waar ik gelukkig van word. Ik doe nu waar ik me goed bij voel en heb nog nooit zoveel energie gehad.”

“Ze geeft mensen veel aandacht en ruimte om hun verhaal te doen en is tegelijkertijd intuitief en down to earth.”

Mijn opleidingen en certificeringen
Mijn loopbaan is begonnen in het onderwijs. Later ben ik mij ook op andere gebieden gaan ontwikkelen en heb ik gewerkt als arbeidskundige, trainer en loopbaanadviseur. Intussen heb ik ruim 15 jaar ervaring als coach. Ik ben erkend en gediplomeerd Master Coach en de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in stress- en burnoutbegeleiding  en persoonlijke ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het werken aan zelfvertrouwen, assertiviteit of timemanagement. Ik heb een aantal programma’s ontwikkeld voor stressmanagement, outplacement en 2e spoortrajecten.

Kijk direct in de agenda wanneer Susan beschikbaar is voor een gratis oriëntatiegesprek »