Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten. Binnen afzienbare tijd, ongeveer 3 tot 10 coachgesprekken, bereikt u uw doelen.  


Gratis Oriëntatiegesprek

Je bent serieus op zoek naar een coach maar hebt geen idee waar je moet beginnen. De zoektocht naar de juiste coach lijkt wel een jungle. Geen nood: vraag een oriëntatiegesprek aan! Je krijgt antwoord op je vragen over coaching, maakt kennis met de coach en ervaart wat voor jou de beste optie is.
» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


LoopbaancoachLoopbaan Coaching  / Studiekeuze Advies

Gericht op heroriëntatie qua werk, functie of studie.
Je zit met vragen over je loopbaan: ’Welke baan past bij mij? Hoe kan ik ondanks de crisis toch nog een leuke baan vinden? Welke studie is de beste keuze?’. Je wilt niet alleen een helder doel voor ogen krijgen waar je concreet naar toe kunt werken maar ook weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten kunt benutten. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen bij loopbaancoaching. Door middel van loopbaan coaching krijg je helder waar je goed in bent, wat je doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.
Kosten loopbaancoaching: 84,70 incl. btw per uur voor particulieren gem. 3-7 afspraken
» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


personalcoachPersonal Coaching / Life Coaching / Mental Coaching 

Gericht op verbeteren van levenskwaliteit, werk en privé.
Je zit met vragen zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe haal ik alles uit het leven? ’Je wilt je persoonlijke effectiviteit vergroten en meer successen behalen. Je wilt problemen beter kunnen oplossen en je gelukkiger voelen. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen bij personal coaching. Door middel van personal coaching krijg je een helder beeld van je waarden, talenten en passies. Je leert de facetten kennen die het leven een stuk aangenamer te maken.
Kosten personalcoaching:  84,70 incl. btw per uur voor particulieren 3-8 afspraken
» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


stresscoachingStress Coaching / Burnout Coaching

Gericht op het voorkomen of herstellen van stress & burnout.
Je weet dat je werk-privé balans momenteel niet in orde is en je zit met vragen zoals: ‘Hoe kan ik deze balans herstellen? Wat zijn de handvatten om stress te verminderen?  Je wilt weten welke stappen je moet zetten om te herstellen van stressklachten en wat je moet doen om te voorkomen dat het nog eens gebeurt. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen bij stress coaching. Het uitgangspunt is om jou concrete kennis en inzichten te geven waardoor je op korte en lange termijn meer balans in je leven en werk kunt brengen.
Kosten stresscoaching:  84,70 incl. btw per uur voor particulieren 5-10 afspraken
» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


ondernemerscoachOndernemers Coaching / Business Coaching / Executive Coaching

Gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten over ondernemerschap & leiderschap.
Je zit met vragen over je (nog op te starten) onderneming of het aansturen van werknemers: ‘Wat is voor mij de volgende stap met mijn bedrijf? Wat kan ik doen om een betere leidinggevende te zijn? Je wilt inspiratie maar ook concrete tips. Je wilt sparren met een ervaren coach zodat je nieuwe inzichten en ideeën opdoet.  Door middel van businesscoaching krijg je een heldere visie en weet je wat voor jou de prioriteiten zijn. Je krijgt helder wat je doelen zijn en hoe je er mee aan de slag kunt.
Kosten starterscoaching: 84,70 incl. btw per uur voor particulieren 3-6 afspraken
» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan

 

Outplacement
Gericht op bedrijven en werknemers die een outplacement willen inzetten.
Een groot onderdeel van een outplacement zijn de coachgesprekken die u kunt inzetten voor: loopbaanadvies, keuzes maken, zelfkennis, vacatures vinden, cv opstellen, persoonlijke internet marketing etc. Het uitgangspunt van een outplacementtraject bij GORTcoaching is dat u precies weet wat u wilt én helder voor ogen heeft hoe u daar terecht gaat komen. Wilt u vrijblijvend een plan opstellen voor uw outplacementtraject?
Zakelijk tarief outplacement: 135,- excl. BTW per uur 
» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan

 

Voor ”MKB” bedrijven of overheidsinstellingen zijn de kosten 135,- ex. BTW per coachgesprek. ZZP’ers kunnen gebruik maken van het particuliere tarief.